PEOPLE

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΙΚΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Διακοσμήτρια


Μετά από 22 χρόνια στον χώρο της διακόσμησης, η Κατερίνα Βικία –Σακελλάρη συνεχίζει να διοχετεύει την ενέργεια της και την εμπειρία της με  γούστο στην δημιουργία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων.
Διακοσμώντας σπίτια και γραφεία σε όλη την Ελλάδα, πάντα κύριο μέλημα της ήταν το τελικό άγγιγμα με τα διακοσμητικά αντικείμενα.
Τα σωστά διακοσμητικά στον χώρο είναι αυτά που δίνουν την ζεστασιά και αναδεικνύουν το ύφος του σπιτιού και την προσωπικότητα των ιδιοκτητών.
Έχοντας λοιπόν σαν έμπνευση τα διάφορα στυλ διακόσμησης, τις τέχνες, την φύση, την καθημερινότητα και φυσικά την ισορροπία των χρωμάτων, με διάφορες τεχνικές δημιουργεί αντικείμενα για όλες τις επιθυμίες.

Εmail: info@kvs-artcreations.gr

ΕΛΕΝΗ ΒΙΚΙΑ

Διακοσμήτρια

Άτομο με αστείρευτη φαντασία και δημιουργικότητα, η Ελένη Βικία εκδήλωσε από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον της για τις τέχνες, και ειδικότερα για την ζωγραφική. Αυτοδίδακτη σε επίπεδο ζωγραφικής απεικόνισης, επιδίωξε την καλλιτεχνία μέσα από σπουδές στην μόδα, την διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την φωτογραφία. Τα  σεμινάρια που παρακολούθησε με θέμα το ντεκουπάζ και την συντήρηση συνετέλεσαν στην ανάπτυξη ενός προσωπικού οράματος και τεχνικής. 

Μ’ έναν τρόπο συχνά εντυπωσιακό και πρωτότυπο, τα έργα της συνδυάζουν το χρώμα με την φόρμα και την αφήγηση για να συνθέσουν μια νέα ανάγνωση που σχεδόν εκπλήσσει επαναπροσδιορίζοντας το αρχικό καλλιτεχνικό όραμα. 

Εmail: info@kvs-artcreations.gr